Free BlogZ - Host your free blog here!
Report Violation

Ayo Diklik Dan Bergabung Bersama AdsensecampAyo Diklik Dan Bergabung Bersama PTC IndoAyo Diklik Dan Bergabung Bersama KlikAjaDehAyo Diklik Dan Bergabung Bersama MuatInAyo Diklik Dan Bergabung Bersama Nusaresearch000webhostcom1002663

Recent Posts

Archives

Vitubeid Download Dangdut Koplo Terbaru

Vitubeid Download Dangdut Koplo Terbaru Dangdut si nje afat te dallohen muziken e Javanisht nga Melayu Orkes e Veriut Sumatran Malays. Pervec Orkes Melayu, ndikimi kryesor muzikore ne dangdut ishte Indian Bollywood muzike. Kenga "Terajana" nderon kujtimin e 1959 Bollywood goditur Tera Jana Ke dhe pse dangdut eshte shkruar kryesisht ne gjuhen indoneziane, respekti i eshte kushtuar ndikimit indian. Vargu tjeter i Terajana eshte si vijon Kjo eshte kenga, kenga e Indise. Orkes Melayu Kengetarja Ellya Khadam kaloi ne dangdut ne vitet 1970, dhe, nga 1972, ajo ishte numer nje artist ne Indonezi. Suksesi i saj, me ate te Rhoma Irama, do te thote se deri ne vitin 1975, 75 per qind e te gjithe muziken regjistruar ne Indonezi ishte i zhaner Dangdut, me grupe te tilla si pop Koes Plus miratimin stilin. Shumica e qyteteve te medha, vecanerisht ne Java, kane nje ose me shume vende qe kane nje shfaqje Dangdut disa here ne jave.

Koncertet e yjeve te medha dangdut transmetohen edhe ne televizion. Duke filluar ne vitin 2003, disa muzikante dangdut u be fokusi i debatit kombetar ne Indonezi ne lidhje me shfaqje nga kengetari Inul Daratista te cilen konservatoret fetare pershkruar si pornografia. Protesta udhehequr nga megastar Dangdut dhe i devotshem mysliman Rhoma Irama, beri thirrje per Daratista te ndaluar nga televizioni, dhe legjislacioni u miratua ne vitin 2008 nga Kuvendi Popullor Konsultativ qe paraqiti nje game te gjere te aktiviteteve te pershkruara si akte te rritur. Shfaqje pompoz ne disa dangdut tregon terhequr edhe vemendjen e kolateralit ne maj 2012, kur nje rresht shpertheu ne Indonezi per nje performance te planifikuar nga ylli nderkombetar Lady Gaga ne Xhakarte qe do te mbahet ne fillim te qershorit te vitit 2012. Perballe kundershtimit te grupeve konservatore myslimane ne Indonezi, shfaqja e planifikuar u anulua. Ky anulim coi komentuesit shumta te theksohet se opozita per performancat e Lady Gaga ishte e habitshme duke pasur parasysh natyren e disa shfaqje dangdut. Vitubeid Download Dangdut Koplo Terbaru

Posted in: Review on February 6, 2017 @ 8:33 pm

Comments Off on Vitubeid Download Dangdut Koplo Terbaru

Tags: , ,